M14 Forum banner

Wyzwalacze AR: Rare Breed & Davidson Defense

125 views 6 replies 6 participants last post by  sethebersm1  
#1 ·
Rozważam zakup spustu typu „wymuszone resetowanie” dla kogoś na Boże Narodzenie, ponieważ są one ponownie legalne.

Obecnie widzę oferty zarówno od Davidson Defense, jak i Rare Breed. Dostępne filmy na YouTube nie pomagają mi w podjęciu decyzji.

Jakieś przemyślenia na temat różnic, jeśli istnieją?

Jakieś rekomendacje oparte na doświadczeniu?

#2 ·
Do tej pory mam trzy Rare Breed. Wszystkie działały jak szalony (nawet w moim 9mm PCC). Jeden miał problem po 350 nabojach i naprawili go w ramach gwarancji. Nadal czekam na selektor Atrius forced reset, który zamówiłem. Kilka dni temu zamówiłem również Arizona Regulator, który jest jeszcze w drodze. Mój kumpel kupił również trzy lub cztery Rare Breed, które mu się podobają i zamówił również selektor Atrius, który powinien dotrzeć jutro, więc recenzja zajmie kilka dni. Wyślij mi prywatną wiadomość, jeśli chcesz.

#3 · (Edited)
Rozglądam się za spustem typu z wymuszonym resetem dla kogoś na Boże Narodzenie, ponieważ są one ponownie legalne.

Obecnie widzę oferty zarówno od Davidson Defense, jak i Rare Breed. Dostępne filmy na YouTube nie są pomocne w podjęciu decyzji.

Jakieś przemyślenia na temat różnic, jeśli istnieją?

Jakieś rekomendacje oparte na doświadczeniu?